Skip to content

Messuohjelma

Apuvälinemessut 19.-21.5.2022

Ratkaisuja erityisen hyvään arkeen

Ohjelmassa tietoa, näkökulmia, kokemuksia ja elämyksiä

Messut starttaavat torstaina ammattilaisten päivällä. Pe-la ovat yleisöpäiviä, ja erityisesti lauantain ohjelmassa on huomioitu apuvälineiden käyttäjiä.

Monipuolisella messualueella näytteilleasettajat esittelevät laajasti ratkaisuja apuvälineitä käyttävien sekä heidän kanssaan työskentelevien arkeen.

Lavaohjelmassa kuullaan kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja, kiinnostavia paneelikeskusteluja sekä tietoa uusista ratkaisuista.

Samassa yhteydessä jälleen Suomen Paralympiakomitean järjestämä ainutlaatuinen Liikuntamaa täynnä tietoa ja kokeilumahdollisuuksia.

Laita siis kalenteriin 19.-22.5.2022 Tampere! Tervetuloa mukaan!

Apuvälinemessut siirtyvät toukokuulle 2022

Huomioithan tapahtuman uuden päivämäärän. Tulevalle lokakuulle valmistellut Apuvälinemessut siirtyy toukokuulle 2022. Uusi ajankohta on 19.-22.5.2022.

Lue tiedote

Mukana mm.

Ohjelmalavalla tietoa, kokemuksia ja arjen erityisen hyviä ratkaisuja

Lavaohjelmassa kuullaan kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja, kiinnostavia paneelikeskusteluja sekä tietoa alan uusimmista ratkaisuista.

Mitro Kivinen

Mitro Kivinen | Torstai

Mitro on pitkän linjan harvinaisvaikuttaja ja tunnettu puhuja. Hänellä on 30 vuoden kokemus erilaisista potilasyhdistys- ja järjestötehtävistä, mm. Invalidiliitto ja HUS:n harvinaisten asiakasraati.

Eero Herranen

Eero Herranen | Lauantai

Näyttelijä, yritysvalmentaja, malli ja somevaikuttaja ”Euro Hoo” on positiivisen elämänilon lähettiläs ja vuoden 2021 positiivisin TikTokkari, joka kääntää haasteet mahdollisuuksiksi ja harmaat päivät aurinkoisiksi.

Ammattiopisto Spesia kuva luokasta, 3 oppilasta tekee pöydän ääressä tehtäviä.

Uusi teema: Koulu, opiskelu ja työllistyminen!

Uusi teema nostaa ohjelmalavalle tietoa koulusta, opiskelusta ja työllistymisestä sekä niiden nivelvaiheista, niin ammattilaisten kuin nuorten ja lapsiperheiden näkökulmista. Mukana yhteistyössä Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri ja Ammattiopisto Spesia.

Teema: Koulu, opiskelu ja työllistyminen

Kuva: Invalidiliitto, Harvinaiset-yksikkö

Harvinaiset tilaisuudet ammattilaisille ja perheille

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö järjestää Apuvälinemessuilla tilaisuuksia ja ohjelmaa niin ammattilaisille kuin harvinaisperheille. Tutustu ohjelmaan!

Harvinaiset tilaisuudet

Kuntoutusseminaari 2021

Kuntoutusseminaari johdattaa lasten ja nuorten kuntoutumisen polulle

  • teorian ohjaamana käytännön ratkaisuihin toimintakyvyn edistämiseksi
  • yhteisöllisen kuntoutumisen rakentumiseen etäratkaisuin
  • kansainvälisten tutkimustuulahduksien siivittämänä hyvään tulevaisuuteen

Kuntoutusseminaari

Kerää tietoa, kokeile, vertaile ja löydä sopivat ratkaisut itsellesi

Messujen ytimessä on monipuolinen messualue. Messuilla on mukana laajasti apuvälineitä liikkumiseen, kommunikointiin, kotiin, työhön, harrastamiseen – arjen askareisiin. Mukana on myös kuntoutuksen ja asuminen ratkaisut ja palvelut. Tutustua mukana oleviin näytteilleasettajiin.

Näytteilleasettajat

Liikuntamaa on vammaisurheilun ja soveltavan liikunnan näyteikkuna

Suomen Paralympiakomitean järjestämässä Liikuntamaassa pääset tutustumaan erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin ja liikunnan apuvälineisiin. Tarjolla on monipuolinen kattaus eri toimintakyvyille soveltuvien lajien esittelyä, tietoa ja ideoita aktiiviseen arkeen!

Liikuntamaa

Kuvassa erilaisia polkupyöriä Liikuntamaassa 2019

Haluatko Apuvälinemessujen ajankohtaiset aiheet suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumat