Skip to content

Tavoita messukävijät tehokkaasti

Hyödynnä tehokkaat messunäkyvyydet osastopaikan lisänä tai erikseen.

Tavoita kaikki messuille saapuvat

Ole asiakkaita vastassa jo heti sisäänkäynnillä. Voit jakaa kutsuja osastolle, mainoksia, tuotenäytteitä tai muuta give away -tuotetta. Sijainnit molemmilla sisäänkäynneille, 2 jakajaa per piste. Myynnissä 1 kpl. Hinta 2000 € +alv 24% (jakajat ja jaettavat omalla kustannuksella)

Ainutlaatuinen messupaikka pääaulan sisääntulossa

A-hallin aulassa, kävijävirtojen kulkureitillä, on tarjolla noin 2m2 messupaikkoja. Paikkaan sisältyy matto, takaseinä (1m), sähkö, valo ja esiteteline. Voit tulla paikan päälle kontaktoimaan kävijät huippupaikalle tai hyödyntää pelkän näkyvyyden ja esitejakelun. Myynnissä 2 kpl. Hinta 2000 € + alv 24% (jakajat ja jaettavat omalla kustannuksella)

Asiantuntijan puheenvuoro messualueen ohjelmalavalla

Messualueella on 2 ohjelmalavaa, joilla kuullaan asiantuntijoiden puheenvuoroja, henkilö- tarinoita ja keskusteluja. Näytteilleasettajilla on mahdollisuus varata asiantuntijalleen puheenvuoro ohjelmasta. Hinta 300 € + alv 24% Aika noin 20 min. Lavalla käytössä tietokone, suurnäyttö, äänentoisto, katsomossa noin 50 istumapaikkaa, induktiosilmukka. Kysy vapaita aikoja.

Puheenvuoro & pop up -paikka päiväksi

Mikäli olette kiinnostuneet osallistumaan vain yhtenä päivänä, siihenkin on ratkaisu. Vihreän ohjelmalavan vieressä on noin 2m2 pop up -paikkoja, joihin sisältyy: matto, takaseinä, valot, sähkö, baaripöytä ja -tuoli. Hintaan kuuluu myös puheenvuoro ohjelmalavalla. Sen jälkeen on hyvä jatkaa keskusteluja oman pöytäpaikan ääressä. Hinta 975 € + alv 24%

Seminaarit ja kokoukset

Oletko kiinnostunut järjestämään tilaisuuden, seminaarin tai kokouksen Apuväline-messujen yhteydessä? Kysy tarjousta tiloista, seminaari- ja kokoustiloja on rajallisesti, joten kannattaa kysyä vaihtoehtoja mahdollisimman ajoissa.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous >>

Lisänäkyvyydet paikan päällä ja ennakkoon

Näytteillleasettajille on tarjolla lisänäkyvyyspaikkoja ennakkomarkkinoinnissa tai paikan päällä messuhallissa.

Lattiatarrapaikat

Lattiatarrat johdattelevat kävijät A-halliin. Tarroilla voit kutsua tervetulleeksi osastollesi. Tarrat 1m x 1m, yhteensä 5 kpl. Myytävänä 1 kpl. 1700€ + alv 24% sis. painatuksen (valmis aineisto), asennuksen ja poistamisen.

Mainos wc-tiloissa

A4-kokoiset mainospaikat wc-koppien ovissa (pääaula, A- ja E-halli) yhteensä 67 kpl. Myytävänä 1 kpl. Hinta 1400€ +alv. Hintaan sisältyy painatus (valmis aineisto) ja asennus. MYYTY

Banneripaikka tapahtumakirjeessä tai netissä

Tavoita kävijät verkossa jo ennakkoon! Hinta 350 € + alv.

Banneri nettisivuilla:
Messuluettelon vieressä, apuvaline.expomark.fi/naytteilleasettajat 300x250px (jpg, gif, png), hinta banneripaikka / 1 kk

Banneri tapahtumakirjeessä:
Apuvälineen tapahtumakirje tavoittaa kävijät sekä kirjeen tilanneet. Kirjeitä lähetetään syys-marraskuun aikana 2-3 per kk. Banneri 650x150px (jpg, gif, png), hintaan kuuluu 2 tapahtumakirjettä.

Kutsu bannerilla osastollenne ja linkitä vaikka messutarjoussivulle.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous >>

Heräsikö kiinnostuksesi? Kysy rohkeasti lisää!

Merja Lehmonen Expomark

Merja Lehmonen
myyntipäällikkö
Expomark Oy
040 848 4875
merja.lehmonen@expomark.fi

Taina Hiekkataipale Expomark

Taina Hiekkataipale
markkinointipäällikkö
Expomark Oy
040 550 5950
taina.hiekkataipale@expomark.fi