Skip to content

Teema-alueet Apuväline-messuilla

Apuväline-messujen pääteemat ovat: Robottiikka & Teknologia, Esteettömyys & Saavutettavuus sekä Kuntoutus & Hyvinvointi. Uutena messuilla on teema-alueita, jotka perehdyttävät aiheisiin jakaen tietoa ja esitellen esimerkkejä.

Kysy lisää Robotiikan ja Esteetömän matkailun teemoista sekä Apuvälineradan testikäytöstä:
Taina Hiekkataipale, p. 040 550 5950, taina.hiekkataipale@expomark.fi

Robotiikan teema esittelee uusia mahdollisuuksia

Hyödynnättekö robotiikkaa tai tekoälyä kuntoutuksessa, kotona asumisen tukemisessa tai muissa terveyden ja hyvinvoinnin palvelussa?

Robotiikka on esillä teema-alueella ja ohjelmalavalla. Haluamme tarjota kävijöille tietoa, mitä robotiikka ja tekoäly mahdollistaa toimialalla ja mitä kaikkea se voi olla lähitulevaisuudessa. Kuntien päättäjät, kuntoutuksen ja hoiva-alan ammattilaiset sekä kuluttajat itse ovat kiinnostuneita aiheesta, jokainen omasta näkökulmastaan. Robotiikan ohjelman tuottaa yhteistyökumppanimme robotiikan asiantuntija Cristina Andersson, Airo Finland ry:n hallituksen jäsen. Tarjolla on toimiva messupaikka, hyvä näkyvyys, puheenvuoro – kattava paketti.

Esteetön matkailu -osastolta tietoa ja rohkeutta matkailuun

Esteetön matkailu esiintyy omalla yhteisosastollaan sekä messujen ohjelmalavalla. Messuosastolla on mukana myös esteettömän matkailun asiantuntija, Palmuasema-blogia kirjoittava Sanna Kalmari. Hän tukee mukaan lähteviä yrityksiä kertomalla omista kokemuksiaan ja vetää paikalle sitoutunutta lukijakuntaansa. Ohjelma tuotetaan Sannan kanssa yhteistyössä. Yrityksillä on mahdollisuus olla mukana osastolla, ohjelmassa ja saada hyvä näkyvyys myös messujen omissa muissa kanavissa.

Apuvälinerata opastaa ja on myös yritysten testikäytössä

Aiemmilta vuosilta tuttu Apuvälinerata on jälleen mukana. Kaikkina messupäivinä pidetään suositut esitykset liikkumisen apuvälineiden oikeasta käytöstä ja turvallisesta opastamisesta. Uutena mukaan on tulossa myös valkoisen kepin rata. Nyt myös yrityksillä on mahdollisuus päästä radalle mukaan ja tuoda asiakkaita testaamaan uutuuksia radalle. Kysy lisää yhteistyöpaketista!

Kysy lisää Robotiikan ja Esteetömän matkailun teemoista sekä Apuvälineradan testikäytöstä:
Taina Hiekkataipale, p. 040 550 5950, taina.hiekkataipale@expomark.fi

OsalliSEKSI-kortteli osallisuuden ja seksuaalisuuden asialla

Apuväline-messujen yhteistyökumppani, Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Jotta kukaan ei jäisi yksin -hanke toteuttaa messuille kattavan teemakorttelin osallisuuden ja seksuaalisuuden aiheista. OsalliSEKSI-korttelista saa tietoa, joka päivä on puheenvuoroja, asiantuntijoita jututettavana. Tulossa on hieno kokonaisuus!