Skip to content

Apuvälinemessut

11.-13.5.2022
Messukeskus Helsinki

Striimi ja videot messuilta

Apuvälinemessujen Striimi-stagen ohjelma striimataan verkkoon. Striimi-stagen ohjelma on katsottavissa myös tallenteena viikon ajan. Tallenteet tulee katsottaviksi tapahtuman jälkeen. Ohjelmaa pääsee seuraamaan rekisteröityneet ammattilaiskävijät ja eLipun ostaneet yleisökävijät.

Striimi-stagen ohjelman näet ohjelmakalenterista. Valitse kalenterista lavaksi Striimi-stage.

Ohjelmakalenteri

Kun rekisteröidyt ammattilaiskävijänä tai ostat messulipun, pääset osallistumaan messuille paikan päällä, verkossa tai molemmissa. Ammattilaiset veloituksetta rekisteröitymällä. Yleisön messuliput 10€.

Tervetuloa mukaan!

Ammattilaiskävijä: rekisteröidy tästä

Yleisökävijä: messulipun ostoon tästä

Fiilistele messuja videoiden välityksellä!

Apuvälineradan esityksessä Harri Ahtee ja Markku Poikela Validiasta opastavat turvalliseen liikkumiseen pyörätuolilla ja pyörätuolinkäyttäjän avustamiseen erilaisissa ympäristöissä.

Liikuntamaa on paraurheilun ja soveltavan liikunnan oma tapahtuma messujen yhteydessä. Suomen Paralympiakomitean järjestämässä Liikuntamaassa pääsee kokeilemaan eri lajeja ja välineitä sekä saa tietoa harrastusmahdollisuuksista. Videolta saat silmäyksen, minkälaisia lajeja on mukana.

Esteettömän matkailun asiantuntija ja Palmuasema-bloggaaja Sanna Kalmari kertoo videolla mitä esteettömän matkailun teemaosasto tarjoaa.

Seksuaalikasvattaja Raila Riikonen Ilon Kipinästä avaa haastattelussaan Seksuaaliterveyden teemaosaston sisältöä.