Skip to content

Ura-aamu opiskelijoille
pe 8.11. klo 9.30-10.30

Oletko kiinnostunut harjoittelu- tai kesätöistä? Päättötyön tai muun projektityön tekemisestä? Tai oletko valmistumassa ja etsit töitä.

Tervetuloa mukaan ura-aamuun pe 8.11. klo 9.30 – 10.30!

 

  • ONNI hoiva ja Validia Asuminen kertovat uramahdollisuuksista omissa organisaatioissaan.
  • Metropolian terveysteknologian yliopettaja Päivi Haho kertoo alan tulevaisuuden näkymistä ja osaamistarpeista.
  • Ura-aamu on osa messujen ohjelmaa ja se järjestetään Apuväline-messujen ohjelmalavalla.
  • Saapumisohjeet päivitetään sivuille syksyllä.
  • Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen, osallistujille tarjotaan aamukahvit.

Ilmoittaudu ura-aamuun

 


ONNI hoiva hakee henkilökohtaisia avustajia ja lähihoitajia monipuolisiin työtehtäviin Tampereelle ja lähikuntiin!

ONNI hoiva logo

Työtehtävät vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden ja palvelun mukaan kotiaskareista ammatillista osaamista vaativiin hoitotoimenpiteisiin. Ei-ammatilliseen avustajapalvelutyöhön ei ole tutkintovaatimusta, vaan asenne ratkaisee. Ammatilliseen avustamiseen ja kotihoidon tehtäviin edellytetään lähihoitajan osaamista.

Asiakkaiden yksilölliset palvelutarpeet mahdollistavat työskentelyn joustavasti ja työtä on mahdollista tehdä opintojen ohella. Etsimme reippaita, joustavia, luotettavia ja oma-aloitteisesti työhön tarttuvia tekijöitä mahdollistamaan asiakkaillemme omannäköisen, täyden elämän!

Meillä ONNI hoivalla sinulla on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä ja kasvaa sen mukana. ONNI hoiva on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Meillä työskentelee keskimäärin 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää.

Lue lisää

 


Aidosti merkityksellistä työtä Validia Asumisessa

Validia logo

Haemme joukkoomme lisää osaavia hoitoalan ammattilaisia. Meillä on noin 1300 ammattitaitoista ja hyvää työntekijää eri puolella Suomea. Suurin osa meistä Validia Asumisen ihmisistä työskentelee suoraan asiakkaidemme kanssa, hoito- ja hoivatehtävissä. Esimerkiksi lähihoitajan työtehtäviin kuuluu asukkaiden päivittäisissä toiminnoissa avustaminen. Joukkoomme kuuluu myös esimerkiksi ateriapalvelujen ammattilaisia, palveluohjaajia ja päivätoiminnan henkilökuntaa sekä hallinnon asiantuntijoita.

Meillä on käytössä laaja kirjo eri apuvälineitä ja ympäristöhallintalaitteita. Asiakkaillamme on eri tasoisia avustamisen tarpeita ja meillä pääsee tekemään käytännössä vaativampiakin toimenpiteitä. Mukavat työkaverit ympärillä takaavat sen, että omaan työhön saa vertaistukea. Meillä koulutetaan henkilöstöä säännöllisesti ja tuemme myös jokaisen omaa opiskelua tarjoamalla siihen hyvät puitteet.

Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Tutustu työtarjouksiimme