Skip to content

Lähde mukaan näytteilleasettajaksi

Apuväline 2025
6.-8.11.2025 Tampere

Varaa paikkasi

Lähde näytteilleasettajaksi Apuväline 2025 -tapahtumaan!

Apuvälineet | Kuntoutus | Esteettömyys

Apuväline-tapahtumassa on esillä apuvälineet sanan laajassa merkityksessä sekä esteettömyyden ja kuntoutuksen ratkaisut. Mukana on tuotteet, palvelut ja ratkaisut liikkumiseen, kommunikointiin, asumiseen, harrastamiseen ja arjen askareisiin. Apuvälineet helpottavat ja mahdollistavat sujuvaa arkea työssä ja kotona.

Apuväline 2025 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 6.-8.11.2025!

Tapahtumassa tapaat juuri oikean kohderyhmän kasvotusten

Apuväline-tapahtuma kokoaa apuvälinealan, kuntoutuksen, terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset sekä apuvälineiden käyttäjät. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus tavoittaa tämä monialainen kohderyhmä tehokkaasti, kasvotusten, muutaman päivän aikana.

Alansa huipputapahtumassa voit esitellä ratkaisuja käytännössä, opastaa käytössä ja saada välitöntä asiakaspalautetta. Tapahtumassa kasvatat tunnettuutta, keräät liidejä, tapaat asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Tapahtuma on vaikuttavin ja kokemuksellisin media.

Tutustu kohderyhmiin

Teemat ja tuoteryhmät

Osallistuminen sisältää paljon enemmän kuin messuosaston

Messutapahtuma voi olla suurikin panostus, mutta hyvällä suunnittelulla siitä saa paljon irti, ennakkoon, paikan päällä ja pitkälle jälkeenkin vielä. Kun varaat messupaikan, olet mukana oman alan huipputapahtumassa, mikä näkyy ja kuuluu paljon tapahtumahetkeä laajemmin.

Tapahtuman verkkosivuilla tuodaan esille näytteilleasettajien tarjontaa, uutuuksia ja osastoilla tapahtuvaa ohjelmaa. Näitä markkinoidaan ajoissa ennen tapahtumaa kävijöille – nämä ovat niitä sisältöjä, mitkä kävijöitä kiinnostavat.

Näytteilleasettajat saavat käyttöönsä eShop-verkkopalvelun, mistä voi tehdä tilauksia, päivittää omia tietoja tapahtuman verkkosivuille ja tiedotteita tapahtuman uutishuoneeseen sekä lähettää kutsuja ja pääsylippuja omille asiakkaille.

Expomarkin tiimi auttaa mielellään. Kysy rohkeasti lisää tapahtumamedian mahdollisuuksista, yhdessä teemme onnistuneen tapahtuman!

Vinkkejä onnistumiseen messuilla

Mitä messuosasto maksaa?

Messuosaston hinta koostuu osastopaikasta, messustartista, osaston rakenteista ja kalusteista sekä henkilöstön ja mahdollisen ohjelman kustannuksista. Voit varata meiltä vain paikan tai valita valmiiksi rakennetun ja kalustetun paketin. Hinta määräytyy osaston koon mukaan – mitä haluat esitellä osastollasi ja minkälaista toimintaa siellä olisi?

Messuosastojen hinnat

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Suunnitellaan yhdessä teille sopiva osallistuminen.

Marko Heikkilä, Expomark

Marko Heikkilä
Expomark Oy
p. 040 587 2226
marko.heikkila@expomark.fi

 

Varaa paikka tai kysy lisää lomakkeella