Skip to content

Lähde mukaan näytteilleasettajaksi

Apuväline 2023
9.-11.11.2023 Tampere

Varaa paikkasi

Tule mukaan Apuvälinemessujen näytteilleasettajakaartiin!

Apuvälinemessut esittelee apuvälineet laajasti. Mukana on tuotteet, palvelut ja ratkaisut liikkumiseen, kommunikointiin, asumiseen, harrastamiseen ja arjen askareisiin. Apuväline helpottaa ja mahdollistaa sujuvaa arkea, töissä ja kotona.

Apuvälinemessuilla etsitään todellisia ratkaisuja sujuvaan arkeen. Tervetuloa mukaan!

Apuvälinemessut 9.-11.11.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Lähde mukaan näytteilleasettajaksi

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä, katsotaan yhdessä teille sopiva osallistuminen.

Varaa paikka messuille

 

Tilaa Apuväline 2023 mediakortti sähköpostiisi

Haluatko tutustua tarkemmin Apuväline 2023 mediatietohin.? Täytä alle sähköpostiosoitteesi, niin laitamme sinulle postia.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tavoita kohderyhmä kasvokkain

Messuilla ulottuvillasi on tuhansia kontakteja muutaman päivän aikana. Mukana on apuvälineiden käyttäjiä, apuvälinealan, kuntoutuksen ja hoivan ammattilaisia sekä sosiaali- ja terveysalan päättäjiä ja toimijoita.

Tutustu tarkemmin kohderyhmiin

Messut osana markkinointia

Maailman muuttuessa yhä digitaalisemmaksi, kasvokkain kohtaamiset ovat arvokkaita. Apuvälinemessut kokoaa oman alansa osaajat, tiedon ja ratkaisut yhteen. Kohtaamisissa syntyy aina jotain uutta – kontakteja, kasvua ja uutta liiketoimintaa.

Messut on suuri panostus, mutta hyvällä suunnittelulla saat tehot irti tästä laajasta mediasta ennakkoon, paikan päällä ja jälkeen. Onnistuneet messut on yhteinen tavoitteemme.

Vinkkejä onnistumiseen messuilla

Mitä messuille osallistuminen maksaa?

Messuosaston hinta koostuu osastopaikasta, rekisteröintimaksusta, osaston rakenteista ja kalusteista sekä henkilöstön ja mahdollisen ohjelman kustannuksista.Voit varata meiltä vain paikan tai valita valmiiksi rakennetun ja kalustetun paketin. Hinta määräytyy osaston koon mukaan – mitä haluat esitellä osastollasi ja minkälaista toimintaa sinä olisi?

Tarjolla on myös lisänäkyvyyksiä ennakkoon messujen markkinoinnissa sekä paikan päällä messualueella. Kutsu kävijöitä osastollesi bannerein, ohjaa osastollesi lattiatarroin tai varaa asiantuntijan puheenvuoro ohjelmalavalta.

Katso tarkempia hintatietoja

Varaa paikkasi tai soita ja kysy lisää!

Marko Heikkilä, Expomark

Marko Heikkilä
Expomark Oy
p. 040 587 2226
marko.heikkila@expomark.fi

 

Varaa paikka tai kysy lisää lomakkeella