Siirry sisältöön
Kenelle tapahtuma on?

Miksi ja kenen kannattaa tulla Apuväline-tapahtumaan?

Jos meiltä kysytään, niin ihan kaikkien, mutta tässä lyhyesti, mitä tapahtuma tarjoaa eri tahoille.

Yleisesti ottaen kyseessä on Suomen ainutlaatuisin tapahtuma esteettömyydestä ja yhdenvertaisuudesta sekä siitä, mitä kaikkea ne tarkoittavat ihmisten arjessa.

Apuväline voi olla tuote, palvelu tai ratkaisu. Se on arjen sujuvuuden mahdollistaja tai helpottaja. Apuvälineet auttavat liikkumaan, tekemään arjen askareita, harrastamaan ja kommunikoimaan, ne auttavat töissä, kotona ja matkalla.

Kuntoutus ja esteettömyys ovat olennainen osa tapahtumaa ja mukana onkin kattavasti tietoa ja käytännön ratkaisuja myös näistä teemoista.

Paneelikeskustelu Apuvälinetapahtuman ohjelmalavalla

Terveys- ja sosiaalialan päättäjät

Päättäjiltä toivotaan parempaa tutustumista apuvälineiden mahdollisuuksiin ja tukea tarvitsevien arkeen. Apuvälineillä voidaan vaikuttaa suoraan ihmisten arjen sujuvuuteen, itsenäiseen elämään ja kokonaishyvinvointiin.

Apuväline-tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja verkostoitua ammattilaisten kanssa, monialaisesti. Paikalla ovat niin alan merkittävimmät yhdistykset kuin yrityksetkin. Seminaareissa ja lavaohjelmassa asiantuntijat jakavat tuoreimmat tiedot ja kokemukset. Messuosastoilla näkee alan uusimmat ratkaisut ja pääsee konkreettisesti tutustumaan ja vertailemaan eri mahdollisuuksia.

Apuväline-tapahtuma kutsuu alan päättäjät tervetulleeksi tutustumaan laajasti alan ajankohtaiseen tietoon, käytännön ratkaisuihin ja tapaamaan alan toimijoita!

Apuvälinealan, kuntoutuksen ja terveydenhuollon ammattilaiset

Apuväline-tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua apuvälineiden laajaan kirjoon. Esillä on kattavasti liikkumisen, kommunikoinnin ja arjen apuvälineet, nostimet ja työergonomian ratkaisut, kuntoutuslaitteet ja -välineet, esteettömän asumisen tuotteet ja palvelut sekä alan uusimmat teknologian ratkaisut.

Ammattilaiskävijät kiittelevät monipuolista messualuetta ja mahdollisuutta tutustua konkreettisesti apuvälineisiin – missään muualla ei pääse kokeilemaan ja vertailemaan ratkaisuja näin kattavasti yhdellä kertaa.

Oman alan ammattitapahtumassa vietät tehokkaan koulutuksellisen päivän. Messualueen ohjelmalavalla asiantuntijat jakavat tietoa ja kokemuksia, tapahtuman seminaaritarjonta pureutuu tarkemmin alan ajankohtaisiin aiheisiin. Tapahtumassa pääsee verkostoitumaan kiinnostavien aiheiden äärellä.

Hyödynnä messut tehokkaana koulutuspäivänä – tervetuloa mukaan!

Fysioline Apuvälinetapahtumassa. Taustalla teksti: Tehokas kuntoutus kuuluu kaikille

Apuvälineiden käyttäjät

Apuväline-tapahtumassa pääsee tutustumaan laajasti erilaisiin apuvälineisiin, mitä kaikkea on olemassa ja mitä ne mahdollistaisivat itselle. Liikkumisen apuvälineet ovat esillä kattavasti, mutta apuväline käsittää paljon enemmänkin.

Mukana on mm. ratkaisuja liikkumiseen, kommunikointiin, oppimiseen, kuntoutumiseen, asumiseen ja arjen askareisiin, paraurheilun ja soveltavan liikunnan mahdollisuuksia, esteettömän matkailun palveluja, seksuaaliterveyttä, sekä runsaasti tietoa niin vertaisilta kuin asiantuntijoilta.

Messualueella pääsee konkreettisesti tutustumaan apuvälineisiin sekä saa tietoa niiden hankinnasta. Lavaohjelmassa kuullaan niin kokemustietoa kuin alan ammattilaisten tuoreimmat kuulumiset.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja kokemaan, keskustelemaan ja viihtymään!