Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Apuväline-tapahtumaan 2023!

Aukioloajat

To klo 9-17 (ammattilaisten päivä)
Pe klo 9-17 (ammattilaiset ja yleisö)
La klo 10-16 (ammattilaiset ja yleisö)

Rekisteröidy eShopiin Kirjaudu eShopiin Lue osallistumisopas

Tapahtuman palvelukumppanit

Rakenteet ja kalusteet, messuosastot – Expotec Oy
Lisämyynti pakettiosastoon: Atte Rainevuo puh. 044 056 5222, atte.rainevuo@expotec.fi
Pakettiosaston rakenteelliset kysymykset: Kimmo Kuula puh. 0500 950 730, kimmo.kuula@expotec.fi

AV-tekniikka, kattoripustukset – Creative Technology Finland Oy
Kaisa Niutanen, p. 044 782 2294, kaisa.niutanen@ct-group.com

LVI-työt ja paineilma – Are Oy
Viljo Mäkkylä, p.040 300 6954

Ravintolapalvelut: Osastotarjoilut, ruoka- ja juomalipukkeet – Finnresta
Asiakaspalvelu: p. 040 504 0530, asiakaspalvelu@finnresta.fi

 

Siivous ja jätehuolto – SOL Palvelut Oy
Katja Poltojainen, p. 040 520 8872, katja.poltojainen@sol.fi

Sähkö – Messusähkö Oy
Jussi Tamminen, p. 044 366 6080, messusahko@messusahko.fi

Logistiikkapalvelut – Suomen Event Logistics
David Palomo, p. 050 430 7082, david@suomeneventlogistics.com

Vihersomisteet – Vihersisustus Bueno Oy
Johanna Helin, p. 050 911 3417, johanna.helin@bueno.fi

Tiedonkeruu, kyselylomakkeet – ContactMate Events
p. 0207 856 700, myynti@contactmate.fi

SISÄLLYSLUETTELO

Kesä-elokuussa

Rekisteröidy eShopiin

Näytteilleasettajiemme uusi verkkopalvelu eShop on nyt auki! eShopin kautta voit hoitaa tilaukset ja kaikki muutkin messuosallistumiseen liittyvät tehtävät helposti ja nopeasti.

Rekisteröitymispolku:

1. Mene osoitteeseen https://eshop.expomark.fi/registration
2. Täytä pyydetyt tiedot lomakkeelle. Käytä samaa sähköpostiosoitetta mihin lähetimme tämän viestin.
3. Rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi tulee viesti. Vahvista käyttäjätili klikkaamalla viestissä olevaa vahvistuslinkkiä. Tilisi aktivoituu.
4. Kun olet vahvistanut käyttäjätilin, voit kirjautua sisään etusivulta https://eshop.expomark.fi/

Kirjauduttuasi palveluun näet etusivulla tuleviin tapahtumiin osallistumiset. Valitse osallistuminen ja pääset hoitamaan messuvalmisteluja.

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eShopin kautta ja varmista näkyvyys tapatuman verkkosivuilla.

Katso ohje yritysprofiilin täyttämiseen >
(eMessukeskus toimii samalla alustalla kuin eShop, joten ohjeet toimivat täysin myös eShopin käyttäjille.)

 

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eShopissa kohdassa Ohjelma niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

 

Varaa majoitus kiintiöstämme

Olemme varanneet huonekiintiöitä useasta Tampereen alueen hotellista. Katso koko lista tästä ja varaa huoneet varaustunnusta hyödyntäen.

 

Infotilaisuus 22.8.

Pidämme näytteilleasettajille infotilaisuuden 22.8. klo 13–15 verkkotapahtumana. Varsinaiseen asiaan menee tunnin verran, mutta kysymyksille on varattu runsaasti aikaa. Käymme läpi verkkopalvelua ja markkinointia, mitä työkaluja ja apuja tarjoamme käyttöönne.

Syys-lokakuussa

Kutsu asiakkaasi messuille

Tapahtumassa on käytettävissänne eKutsu ja eLippu.

Ammattilaisille:
eKutsu mahdollistaa kutsun lähettämisen yhdellä kertaa vaikka sadoille asiakkaille – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia.  Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet eShop verkkopalvelusta kohdasta Kutsu asiakkaasi.

Yleisölle:
eLippu on helppo ja nopea tapa lähettää messulippu lahjaksi asiakkaallesi. Voit lähettää eLipun suoraan asiakkaasi matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Maksat vain käytetyistä eLipuista.
Osallistumiseen sisältyy lippuja osastokoon mukaisesti:

  • 4-10 m2 20 kpl
  • 12-21 m2 40 kpl
  • 24-36 m2 70 kpl
  • 40-50 m2 100 kpl

Voit lähettää lippuja asiakkaille enemmänkin. Ylimenevistä laskutamme 3 €/lippu. Laskutamme vain käytetyistä lipuista. Lähetä eLippuja kohdasta Kutsu asiakkaasi.

eShoppiin >>

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet, kalusteet, tuotteet ja palvelut

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eShopista kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Kun teet tilaukset ennen 30.9.2023, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

  • 30.9.2023 hinnat nousevat 20 %
  • 20.10.2023 hinnat nousevat 50 %
  • 2.11.2023 hinnat nousevat 100 %

Tilaa valmis pakettiosasto tai design-osaston suunnittelu ja toteutus

Voit tilata kauttamme valmiin pakettiosaston tai halutessasi pyytää design-osaston suunnittelua palvelukumppanimme Expotecin kautta. Pakettiosasto sisältää messustartin (sis. sähkön perusliittymän 16A 230V (3,6 kW), sähkönkulutuksen ja rekisteröintimaksun), seinät, otsalaudan, maton, valaisimet, päivittäisen siivouksen sekä rakennuksen ja purun.

Kysy lisää design-osastoista: atte.rainevuo@expotec.fi tai hanna.paunila@expotec.fi

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen aineisto@expotec.fi viimeistään 7.10.2023. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Katso aineisto-ohje >>

Ilmoita Happy Hour -ohjelmasta

Järjestämme to 9.11. klo 15–17 Happy hoursin Apuvälineen ammattilaiskävijöille. Kaikki näytteilleasettajat voivat osallistua tähän. Halukkaat voivat järjestää osastollaan tarjoilua, tarjouksia ja/tai ohjelmaa. Tulemme kokoamaan syksyllä näytteilleasettajilta Happy hours -tietoja. Kokoamme nämä yhdelle sivulle, jolloin kävijä voi helposti tutustua mitä kaikkea kiinnostavaa iltapäivässä tapahtuu.

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita osastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eShopin kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat mahdollisimman ajoissa, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eShopiin.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Apuväline 2023 alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 280 € + alv.

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eShopin kautta kohdassa Lähetä kulkulupia.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana. Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Kulkuluvat ovat maksuttomia.

Sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Lähetä lehdistötiedotteet: asiakaspalvelu@expomark.fi

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Taina Hiekkataipale, puh. 040 550 5950, taina.hiekkataipale@expomark.fi

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Aineistopankkiin >>

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen. Osastotarjoilujen tilaukset viimeistään 27.10. Ravintolalipukkeita voit tilata tapahtuman alkuun saakka lomakkeella ja tapahtuman aikana paikan päältä ravintolan infopisteeltä.

Ravintolan tilauslomakkeet löydät eShopista kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita   -> Osastopalvelut -> Ravintolapalvelut.

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Jokainen näytteilleasettaja on itse velvollinen huolehtimaan omien tavaroidensa vakuuttamisesta. Lukollisia kaappeja, vitriinejä ja ovia voit tarkastella eShopista. Erikoistoiveissa voitte olla suoraan yhteydessä tapahtuman myyjään.

Marraskuussa

Rakentaminen

Aikataulut:

ti 7.11. klo 8-20
ke 8.11. klo 8-22

Katso rakennusohjeet tästä ->

Pysäköinti ja bussikuljetus

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella on runsaasti parkkipaikkoja. Parkkimaksu maksetaan paikan päällä. Näytteilleasettajille maksuton pysäköinti – parkkiluvan voi käydä hakemassa Messutoimistosta. Järjestämme myös maksuttoman bussikuljetuksen Tampereen Rautatieaseman ja tapahtumapaikan välille. Katso tarkka aikataulu täältä kohdasta Messubussi.

Ravintolapalvelut

Katso tapahtumassa avoinna olevat ravintolat ja niiden aukioloajat tästä >>

Na-klubi

Näytteilleasettajien rauhallinen työskentelytila Break palvelee teitä A-hallin toisessa kerroksessa ravintola Kastrupin vieressä. Tilassa on oma langaton nettiyhteys ja tarjolla on kahvia ja teetä.

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta. Messutoimisto sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä.

Messutoimiston aukioloajat:

ti 7.11. klo 9-17
ke 8.11. klo 8-18
to-pe 9.-10.11. klo 8-17
la 11.11. klo 9-16
su 12.11. puhelinpäivystys: 040 141 8466

Purkaminen

Aikataulut:

la 11.11. klo 16.30-22
su 12.11. klo 8-15

Purkamisen saa aloittaa vasta messujen päätyttyä.