Siirry sisältöön

Osallistu

Kohtaamismedia on mahdollisuuksien runsaudensarvi. Messuilla kohtaat tuhansia ostovoimaisia asiakkaita yhdellä kertaa, ja kampanjasuunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Tutustu alta osallistumisvaihtoehtoihin ja ota yhteyttä – rakennetaan juuri sinun yrityksellesi oikea kokonaisuus.

Hinnat

Valitse valmisosasto, tilaa pelkkää näyttelytilaa ja rakennuta osastosi itse tai hyödynnä suunnittelu- ja rakennuspalveluamme.

Messuosallistuminen käynnistyy Messustartista (sis. pistorasia 16A 230V 3,6 kW ja sähkön kulutus, näkyvyys- ja ympäristömaksu), jonka hinta on 425 €

Osaston kokoHinta/m² + alv
Paikanvuokra119 €/m²
Kulmapaikka130 €/m2

Lisäksi tarvitset osastolle rakenteet, kalusteet sekä tarpeesi mukaan siivouksen, tekniset ja muut lisäpalvelut. Kysy meiltä lisää!

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Haluatteko osallistua yhteisosastolla? Useampi yritys voi olla samalla osastopaikalla. Tällöin mukaan tulevat alanäytteilleasettajat maksavat 290€ / yritys. Kaikki saavat saman näkyvyyden kuin päänäytteilleasettajakin tapahtumassa. Saman konsernin yrityksiltä ei peritä alanäytteilleasettajamaksuja.

Saatavilla on myös käteviä pakettiratkaisuja. Pakettiosasto sisältää tarvittavat rakenteet, maton, seinät, otsalaudan ja painatuksen, sähköt ja valot sekä alkusiivouksen. Myös kalusteista on valmiita vaihtoehtoja paketoituna.

Tulossa on myös kustannustehokkaita 4m2 ja 9m2 paketteja, jotka ovat näyttäviä ja kompakteja osastopaikkoja.

Lisänäkyvyydet ennen tapahtumaa ja tapahtumassa

Tehosta messuosallistumistasi lisänäkyvyyksillä. Tarjolla on mm. 

  • Banneripaikkoja tapahtuman verkkosivuille ja uutiskirjeisiin ennen tapahtumaa
  • Tapahtuma-alueella voi hyödyntää lattiatarroja, wc-mainoksia, jakelupisteitä auloissa jne.

Kysy lisää saatavilla olevista mahdollisuuksista!

Tilaisuudet oman alan tapahtuman yhteydessä

Oman alansa huipputapahtuma on otollinen paikka järjestää oma tilaisuus, kun vieraat pääsevät samalla käymään messuilla. Voit järjestää asiakastapaamisia, kokouksia, suurempia tilaisuuksia tai seminaareja Apuvälinemessujen ohessa. 

Kysy lisää ja pyydä tarjous tiloista!

Ota yhteyttä myyntipäällikköömme – suunnitellaan yhdessä teille sopiva osallistuminen!