Skip to content

Kenelle Apuväline-tapahtuma on?

Apuväline 2023
9.-11.11.2023 Tampere

Miksi ja kenen kannattaa tulla Apuväline-tapahtumaan?

Jos meiltä kysytään, niin ihan kaikkien, mutta tässä lyhyesti, mitä messut tarjoavat eri tahoille.

Yleisesti ottaen kyseessä on Suomen ainutlaatuisin tapahtuma esteettömyydestä ja yhdenvertaisuudesta sekä siitä, mitä kaikkea ne tarkoittavat ihmisten arjessa.

Apuväline voi olla tuote, palvelu tai ratkaisu. Se on arjen sujuvuuden mahdollistaja tai helpottaja. Apuvälineet auttavat liikkumaan, tekemään arjen askareita, harrastamaan ja kommunikoimaan, ne auttavat töissä, kotona ja matkalla.

Terveys- ja sosiaalialan päättäjät

Päättäjiltä toivotaan parempaa tutustumista apuvälineiden mahdollisuuksiin ja tukea tarvitsevien arkeen. Apuvälineillä voidaan vaikuttaa suoraan ihmisten arjen sujuvuuteen, omaehtoisen elämän mahdollisuuksiin ja yksilön kokonaishyvinvointiin.

Apuvälinemessut tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja verkostoitua ammattilaisten kanssa, monialaisesti. Paikalla ovat niin alan merkittävimmät yhdistykset kuin yrityksetkin. Seminaareissa ja lavaohjelmassa asiantuntijat jakavat tuoreimmat tiedot ja kokemukset. Messuosastoilla näkee alan uusimmat ratkaisut ja pääsee konkreettisesti tutustumaan ja vertailemaan eri mahdollisuuksia.

Apuvälinemessut kutsuu alan päättäjät tervetulleeksi tutustumaan laajasti alan ratkaisuihin ja tapaamaan alan toimijoita!


Apuvälinealan, kuntoutuksen ja terveydenhuollon ammattilaiset

Apuvälinemessut on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua apuvälineiden laajaan kirjoon. Esillä on kattavasti liikkumisen, kommunikoinnin ja arjen apuvälineet, nostimet ja työergonomian ratkaisut, kuntoutuslaitteet ja -välineet, esteettömän asumisen tuotteet ja palvelut sekä alan uusimmat teknologian ratkaisut.

Ammattilaiskävijät kiittelevät Apuvälinemessujen monipuolista messualuetta ja mahdollisuutta tutustua konkreettisesti apuvälineisiin – missään muualla ei pääse kokeilemaan ja vertailemaan ratkaisuja näin kattavasti yhdellä kertaa.

Messut ovat keränneet kiitosta myös verkostoitumispaikkana. Täällä tapaa kollegoja ympäri Suomen, ohjelmalavoilla asiantuntijat jakavat tietoa ja kokemuksia, seminaaritarjonta pureutuu tarkemmin alan ajankohtaisiin aiheisiin.

Hyödynnä messut tehokkaana koulutuspäivänä – tervetuloa mukaan!


Apuvälineiden käyttäjät

Apuvälinemessuilla pääsee tutustumaan minkälaisia apuvälineitä on olemassa ja mitä ne mahdollistaisivat itselle. Liikkumisen apuvälineet ovat esillä kattavasti, mutta apuväline käsittää paljon enemmänkin.

Mukana on mm. ratkaisuja kommunikointiin, oppimiseen, asumiseen ja arjen askareisiin, vammaisliikunnan ja esteettömän matkailun mahdollisuuksia sekä runsaasti tietoa niin vertaisilta kuin asiantuntijoilta.

Messualueella pääsee konkreettisesti tutustumaan apuvälineisiin sekä saa tietoa niiden hankinnasta. Lavaohjelmassa kuullaan niin kokemustietoa kuin alan ammattilaisten tuoreimmat kuulumiset.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja kokemaan, keskustelemaan ja viihtymään!

 

Haluatko Apuvälinemessujen ajankohtaiset aiheet suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumat