Skip to content

Esteetön matkailu

Apuväline 2023
9.-11.11. Tampere

Esteetön matkailu Apuvälinemessuilla

Esteettömän matkailun teemaosastolta saa tietoa Scandic-hotellien esteettömyydestä, Espanjan monipuolisista esteettömistä mahdollisuuksista sekä esteettömän matkan käytännön toteutuksesta. Paikalla kohde- ja hotellivinkkejä sekä käytännön tietoa on jakamassa sähköpyörätuolilla liikkuva matkailualan ammattilainen ja suositun Palmuasema-matkablogin kirjoittaja Sanna Kalmari.

”Esteettömien matkojen kysyntä ja onneksi myös tarjonta kasvavat kovaa vauhtia. Esteetöntä matkaa suunnitellessa täytyy ottaa monia asioita huomioon paitsi kohdevalinnassa, myös esimerkiksi apuvälinevalintojen ja avustajan mukaan lähdön osalta. Se voi aluksi tuntua työläältä, mutta vaivannäkö kannattaa, sillä matkailu tarjoaa parhaimmillaan mielettömiä elämyksiä ja jokaiselle löytyy ihan varmasti sopiva matkakohde. Esteettömän matkailun osasto on hyvä paikka inspiroitua ja saada vastauksia mielessä oleviin kysymyksiin. Myös ammattilaisten toivon tulevan juttelemaan esimerkiksi siitä, kuinka oikeanlaisilla apuvälineillä voidaan tukea matkustamista” kertoo Kalmari.

Tutustu mukana oleviin yrityksiin ja teeman ohjelmaan – Tervetuloa hakemaan messuilta parhaat vinkit tuleviin reissuihin!

Kuva esteetön matkailu -teemaosastolta Apuväline 2022 -tapahtumasta. Jasmine Repo Sanna Kalmarin haastattelussa.

Teemassa mukana

Scandic logo

 

Esteettömyys Scandic-hotelleissa

Olet aina tervetullut – olitpa näkö- tai kuulorajoitteinen, allergikko tai pyörätuolin käyttäjä, olemme huolehtineet, että tunnet olosi kotoisaksi. Ripusta kävelykeppi sille varattuun pidikkeeseen, tuo kuuntelusilmukka kokoukseen ja nauti erityisruokavalioosi sopivista ruuista. Nelijalkainen ystäväsi on tietenkin myös tervetullut.

scandichotels.fi
0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm)

TurEspana logo

Turespaña

The Spanish Tourist Office in Helsinki (Turespaña / Espanjan matkailutoimisto) promotes Spain as a leading and sustainable tourist destination for the Finnish market, conducting promotional activities of top Spanish destinations and experiences and providing information and assistance to Finnish tourists and professionals.

www.tourspain.es / www.spain.info
helsinki@tourspain.es
+358 (0)9 2510 2760

Tule löytämään oma Espanjan suosikkisi!

 

Palmuasema logo

Palmuasema – Esteetön matka on esteettömän matkailun asiantuntija Sanna Kalmarin ylläpitämä Suomen suosituin esteettömän matkailun tietolähde ja blogi. Palmuasemalta löydät tietoa esteettömistä kohteista Suomessa ja eri puolilla maailmaa sekä paljon käytännön vinkkejä esteettömän matkan toteuttamiseen. Apuvälinemessuilla Sanna tarjoaa myös ainutlaatuista henkilökohtaista neuvontaa ja auttaa löytämään omiin tarpeisiin sopivan matkakohteen.

www.palmuasema.fi
sanna@palmuasema.fi

Esteetön matkailu messulavalla

To klo 11.30 Apuvälineet mukana maata pitkin matkalla halki Euroopan
Sanna Kalmari, esteettömän matkailun asiantuntija ja vaikuttaja

To klo 15.20 Esteettömän hotellin valinta majoitukseen tai tapahtumalle
Sanna Kalmari, esteettömän matkailun asiantuntija ja vaikuttaja & Scandic-hotellit

Pe klo 15.00 Apuvälineet mukana maata pitkin matkalla halki Euroopan
Sanna Kalmari, esteettömän matkailun asiantuntija ja vaikuttaja

La klo 13.40 Vinkit esteettömään lomaan Espanjassa
Sanna Kalmari, esteettömän matkailun asiantuntija ja vaikuttaja

 

Apuväline-tapahtuma 9.-11.11.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Ammattilaiset veloituksetta rekisteröitymällä kävijäksi.

Yleisökävijöille messuliput 10€ (ovelta 12€).

Lue lisätietoja messuinfosta ja klikkaa itsesi mukaan kevään huippumessuille!

Messuinfo