Skip to content

Uudet teknologiat tuovat uusia mahdollisuuksia

Apuväline-tapahtuman Uudet teknologiat teemaosastolla on mukana uusia ratkaisuja mm. kuntoutukseen ja käytännön toimintojen kehittämiseen.

Tutustu mukana oleviin yrityksiin ja tule paikan päälle keskustelemaan lisää!

Teemassa mukana

Ai2Ai

Ai2Ai Oy tuo markkinoille helppokäyttöisen, interaktiivisen ja ohjelmoitavan apuvälineen nimeltään PALL0. Se motivoi itsenäiseen toimintaan digitalisoinnin ja pelillistämisen avulla. Teknologia tehostaa tiettyjä asiakkaidemme kuntoutusprosesseja jopa kymmenkertaisiksi, mahdollistaen hoitajien työtä ihmisläheisemmäksi.

PALL0 tuottaa uudenlaista dataa ja mahdollistaa nerokkaasti uusia ratkaisuja ylittäen liiketoiminta-alueiden rajat. Esimerkiksi älykkään PALL0n avulla saadaan kotikuntoutuksen ja kuntoutuslaitosten palveluihin kustannustehokkaita ratkaisuja huolimatta palvelun käyttäjien iästä tai paikasta.

Tule tapaamaan meitä ja mietitään kuinka PALL0n avulla voisimme olla teille avuksi.

Ai2Ai Oy
www.ai2ai.fi

Emfit logo

 

Emfit oy esittelee Nousuvahti palvelun. Sydämen ja kehon liikeanalyysiin perustuva vuodeanturi ja siihen kytketty, pilven kautta toimiva puhelin sovellus tekevät jokaisesta sängystä tai tuolista älykkään. Nopeasti havaittu sängystä poistuminen auttaa hoitajaa saapumaan välittömästi ja tarjoamaan apua liikkumiseen, mikä usein voi estää kaatumisia ja harhailua. Kun hoitajia on vähemmän, kuten öisin, palvelun avulla voidaan vähentää tarpeettomia tarkastuksia ja siten työmäärää. Anturi rekisteröi kaikki sänkyyn palaamiset, poistumiset ja kääntymiset, mahdollistaen myös unen laadun seurannan.

Emfit Oy
emfit.com

eSolutions / eSearth

 

Hei sinä! Sattuiko selkään? Onko hartiasi jumissa? Huomaat ehkä, että tämä aiheutuu työstä, jota teet suurella sydämellä. Kun vain olisi enemmän aikaa perehtyä omaan työturvallisuuteen tai työhyvinvointiin. Kuulostaako tutulle?

Nyt sinulla on kollegoidesi kanssa uuden teknologian myötä mahdollisuus kouluttautua ergonomisiin siirtotaitoihin hoiva/hoitotyössä siten, että osaat kurssin antamien vinkkien avulla huomioida parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan/potilaan yksilölliset voimavarat.

Täydennyskoulutus on mahdollista kustannustehokkaasti koko henkilöstölle visuaalisella ja vuorovaikutteisella verkkokoulutuksella.

eSolutions Finland Oy tarjoaa ammatillisia verkkokursseja sosiaali- ja terveysalan työelämän tarpeisiin ketterästi ja räätälöidysti.

Kurssin esittelyvideo (kestoltaan 1 min 21 sek.)   www.esearth.com/fi/sote

eSolutions Finland Oy
www.esolutionsfinland.com

Local 247 logo

 

Local247 Oy on suomalainen ekologisten ulkolokerikkojen toimittaja. Local247:n kaupunkikuvaan sopivat paviljongit soveltuvat apuvälineiden palautukseen ja noutoon. Paviljongin lokerot on mitoitettu perustason apuvälineille. Palauttaja varaa tarvitsemansa lokeron apuvälinekeskuksen verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta. Lokeron saa auki koodilla, joka lähetetään tekstiviestinä. Käyttäjäystävällinen ratkaisu automatisoi palautusprosessia.

Local247 Oy
local247.global/fi

Rehaboon logo ja siitä nuoli Evokain logoon. Evokai on uusi yritys, mihin Rehabookin sulautuu.

EvokAI Creative Labs on ensimmäinen kokonaisvaltaisesti tekoälyyn perustuvaan aivohyvinvointiin keskittyvä yritys, ja meille keskeistä on

Ennaltaehkäisy, Varhainen Havainnointi, Lääkkeetön Harjoittelu ja lopulta Sairauksien hoito

Apuväline-tapahtumassa esittelemme EvokAI ActiveMotion peliä (ent. Rehaboo! Active) sekä muita tuotteitamme:

  • Active Motion: Aktiivisuus- ja kuntoutuspeli, jossa pelaajan keho on peliohjain. Fyysisiä ja kognitiivisia harjoitteita. Lataa demopeli omalle laitteellesi
  • Cognitive Atlas: Älypelejä, joissa hyödynnetään valikoituja ”psykometriikoita” neurologisten sairauksien ennakoinissa, havainnoinnissa, harjoittelussa ja hoidossa.
  • MDM Pro: Yksinkertainen liikehäiriön seuranta DBS-leikkausten aikana, sisältäen potilasarvioinnin ja video- sekä äänidokumentoinnin ennen ja jälkeen leikkauksen.
  • MDM Flex: Helppo seuranta liikehäiriön hoidoissa, kerta- ja pitkäaikaismittauksilla, mahdollistaen nopean lääkityksen säädön ja hoidon tasapainottamisen. Sopii täydellisesti kotihoitoon ja etävalvontaan.

Evokai Creative Labs Oy
www.evokailabs.com
www.rehaboo.fi

Uudet teknologiat esittelyssä messulavalla

To klo 14.30 Apuvälineiden kiertonopeuden parantaminen on seuraava vastuullisuusteko
Leila Lehtinen, perustaja ja toimitusjohtaja Local247 Oy

 

To klo 14.40 Tekoälykäs teknologia ikäihmisten aktivoinnissa ja neurologisessa kuntoutuksessa
Peter Green, Chief Innovation Officer EvokAI Creative Labs (Perustaja, Rehaboo! Exercise Games)

 

Pe klo 15.20 Hyvinvoiva työyhteisö, mutta miten? Ratkaisuna innostava ja mukaansatempaava Asiakkaan siirtymisen ergonominen ja voimavaralähtöinen avustaminen – verkkokurssi.
Elina Tarkki, Sairaanhoitaja, Terveystieteiden maisteri (TtM), eSolutions FInland Oy sisällöntuottaja
Markus Mäkelä, Fysioterapeutti ja Terveystieteiden maisteri (TtM), eSolutions Finland Oy sisällöntuottaja

 

Pe klo 15.30 Älykäs vuode ja tuoli auttaa vähentämään kaatumisia ja vaelteluja
Heikki Räisänen, Emfit Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä

 

Pe klo 15.40 10 x halvempaa ja tehokkaampaa terapeuttista palvelua
Harry Choreus, founder, luova johtaja, hullu keksijä, Ai2Ai Oy

 

Apuväline-tapahtuma 9.-11.11.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Ammattilaiset veloituksetta rekisteröitymällä kävijäksi.

Yleisökävijöille messuliput 10€ (ovelta 12€).

Lue lisätietoja messuinfosta ja klikkaa itsesi mukaan syksyn vaikuttavimpaan tapahtumaan!

Messuinfo