Skip to content

Lähde mukaan näytteilleasettajaksi

Apuväline 2023
9.-11.11.2023 Tampere

 

Kiitos lomakkeen lähetyksestä. Olemme sinuun yhteydessä pian. Tältä sivulta löydät lisätietoja osallistumisesta tapahtumaan.

Lähde näytteilleasettajaksi Apuväline 2023 -tapahtumaan!

Apuväline 2023 -tapahtumassa on esillä apuvälineet sanan laajassa merkityksessä sekä esteettömyyden ja kuntoutuksen ratkaisut. Mukana on tuotteet, palvelut ja ratkaisut liikkumiseen, kommunikointiin, asumiseen, harrastamiseen ja arjen askareisiin. Apuvälineet helpottavat ja mahdollistavat sujuvaa arkea työssä ja kotona.

Mukana on vaikuttavia ratkaisuja toimivaan arkeen. Tule mukaan yhteiselle matkalle kohti esteettömyyttä ja yhdenvertaisuutta!

Apuväline 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.-11.11.2023

Tavoita kohderyhmä kasvokkain

Tapahtumassa ulottuvillasi on tuhansia kontakteja muutaman päivän aikana. Tavoitat monialaisesti apuvälinealan, kuntoutuksen ja hoivan ammattilaisia sekä sosiaali- ja terveysalan päättäjiä ja toimijoita sekä apuvälineiden käyttäjiä.

Tutustu tarkemmin kohderyhmiin

Tapahtuma osana markkinoinnin kokonaisuutta

Maailman muuttuessa yhä digitaalisemmaksi, kasvokkain kohtaamiset ovat arvokkaita. Apuväline kokoaa oman alansa osaajat, tiedon ja ratkaisut yhteen. Kohtaamisissa syntyy aina jotain uutta – kontakteja, kasvua ja uutta liiketoimintaa.

Messutapahtuma on suuri panostus, mutta hyvällä suunnittelulla saat tehot irti tästä laajasta mediasta ennakkoon, paikan päällä ja jälkeenpäinkin vielä. Onnistunut tapahtuma on yhteinen tavoitteemme.

Vinkkejä onnistumiseen messuilla

Mitä messuosasto maksaa?

Messuosaston hinta koostuu osastopaikasta, rekisteröintimaksusta, osaston rakenteista ja kalusteista sekä henkilöstön ja mahdollisen ohjelman kustannuksista.Voit varata meiltä vain paikan tai valita valmiiksi rakennetun ja kalustetun paketin. Hinta määräytyy osaston koon mukaan – mitä haluat esitellä osastollasi ja minkälaista toimintaa siellä olisi? Tarjolla on myös lisänäkyvyyksiä ennakkoon messujen markkinoinnissa sekä paikan päällä messualueella.

Katso tarkempia hintatietoja

Katsotaan yhdessä teille sopiva messuosallistuminen.

Marko Heikkilä, Expomark

Marko Heikkilä
Expomark Oy
p. 040 587 2226
marko.heikkila@expomark.fi

 

 

Tilaa Apuväline 2023 mediakortti sähköpostiisi

Haluatko tutustua tarkemmin Apuväline 2023 mediatietohin.? Täytä alle sähköpostiosoitteesi, niin laitamme sinulle postia.