Skip to content

Seksuaaliterveyden teemaosasto

Apuväline 2023
9.-11.11.2023 Tampere

Seksuaaliterveyden teema esillä omalla teemaosastolla

Tervetuloa keskustelemaan seksuaalisuudesta seksuaaliterveyden teemaosastolle Amorin Oy:n, Ilon Kipinän, SelkoSeksin ja Sexpon asiantuntijoiden kanssa!

Teemaosastolla voi kysyä ja puhua vapaasti seksuaalisuudesta sekä tutustua seksin apuvälineisiin. Terveysalan ammattilaisille on tarjolla tietoa koulutuksista, ammatillista konsultaatiota ja työnohjausta seksuaalisuuteen liittyvissä teemoissa.

Seksuaaliterveydestä on myös puheenvuoroja messualueen ohjelmalavalla päivittäin.

Teemassa mukana

Amorin Oy

Amorin Oy on seksuaalisuuteen, nautintoon ja seksin välineisiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka pyrkii viemään oikeanlaista ja sensitiivistä tietoa seksuaalisuuden teemoista kaikille, joita aihe kiinnostaa ja koskettaa sekä erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Amorinille moninaisuus, yksilöllisyys ja kohtaamisen merkitys on tärkeää – edistämmekin näitä niin koulutusten, messujen, tapahtumien kuin yksilövastaanottojen avulla. Seksuaaliterveyden sekä nautinnon näkökulmasta välineiden merkitys on tärkeä ja haluammekin rikkoa siihen herkästi liitettäviä mielikuvia tutkimustiedon sekä sensitiivisyyden valossa. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme apuvälinemessuilla!

amorin.fi
Susanna Alhonkoski
040 760 3338
asiakaspalvelu@amorin.fi

Ilon Kipinä

Raila Riikosen yritys Ilon Kipinä tuottaa sote-alalle, järjestöille ja eri oppilaitoksille seksuaalikasvatuksen neuvonta- ja koulutuspalveluita. Erityisiä kohderyhmiä ovat eri tavalla vammaiset ja erityistä tukea tarvitsevat. Seksuaali- ja sukupuolen moninaisuus ja seksuaalinen yhdenvertaisuus ovat lähellä Railan sydäntä. Sote-alan ja henkilökohtaisen avun opiskelijoille yritys tarjoaa uniikkeja ja käytännönläheisiä seksuaalikasvatuksen luentoja, joista opiskelijat hyötyvät erittäin paljon. Aito kohtaaminen ja vammaisen omien seksuaalikokemusten kuuleminen antaa heille ymmärrystä tulevaisuuden työpolulla.

ilonkipina.fi
Raila Riikonen
0440639863
raila@ilonkipina.fi

Selkoseks

SelkoSeks on Suomen suurin seksuaalisuusteemainen materiaalipankki, joka tarjoaa selkokuvia ja -materiaalia erityistä tukea tarvitsevien ihmisille sekä heidän kanssaan toimiville ammattilaisille. SelkoSeks kouluttaa laajasti seksuaalisuuden teemoista ympäri Suomen. Messupisteeltä löydät valmiita materiaaleja sekä tietoa lisää toiminnasta.  Tule rohkeasti kysymään lisää!

selkoseks.fi
Henna Suikki
0503447864
henna@selkoseks.fi

Sexpo

 

Sexpo on seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija, ja toiminut Suomessa seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi jo vuodesta 1969. Toimintaamme kuuluvat monimuotoiset palvelut kuten neuvonta, terapia, konsultointi ja kouluttaminen. Erilaiset vähemmistöt ovat erikoisalaamme.

Jokaisella ihmisellä on oikeus nautintoon ja seksuaalisuuden ilmaisuun, oli vammaa tai ei. Vammaisten ihmisten seksuaalinen hyvinvointi on huomioitava paremmin esimerkiksi seksuaalikasvatuksessa. Edistämme näitä tavoitteita tekemällä eri tavoin aktiivista vaikuttamistyötä.

sexpo.fi
info@sexpo.fi

Seksuaaliterveyden teema ohjelmalavalla

Seksuaaliterveyden teemasta on päivittäin ohjelmaa messujen ohjelmalavalla:

To 9.11. klo 15
Nepsyerityinen seksuaalisuus – aistisäätelyn poikkeavuudet neurokirjolla
Salli Lehto, sosionomi AMK, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, seksuaalineuvojaopiskelija

Pe 10.11. klo 12
Seksuaaliterveyden tukeminen välineiden avulla
Susanna Alhonkoski, kätilö AMK, erityistason seksuaaliterapeutti

La 11.11. klo 14
Erityistä tukea seksuaalisuuteen – miten huomioida erityisen tuen tarpeet seksuaaliterveyden ylläpitämisessä
Henna Suikki, toimintaterapeutti YAMK, erityistason seksuaaliterapeutti

 

Tutustu myös Apuvälineen blogin seksuaaliterveyttä käsitteleviin blogikirjoituksiin!

Blogi 13.9.2023:
Seksuaalisuus kuuluu meille kaikille / Henna Suikki

Blogi 25.8.2023:
Lempeää kohtaamista ja seksuaalioikeuksien toteutumista / Susanna Alhonkoski

Blogi 10.8.2023:
Tarvitsen apua seksuaalisuuden toteuttamiseen/ Raila Riikonen

Apuväline 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.-11.11. Tervetuloa!

Ammattilaiset veloituksetta rekisteröitymällä netissä. Yleisölle messuliput 10€.

Tapahtumainfo